Spread the love

Pentru remedierea unei avarii survenite in cursul zilei de sambata, 21 mai 2016, in jurul orei 09,30, la conducta  de alimentare cu diametrul de 800 mm, de pe b-dul Aurel Vlaicu, zona Oborului, SC RAJA SA  a fost nevoita sa intrerupa furnizarea apei potabile in intervalul 09,30 – 21,30. Au fost afectati de lipsa apei potabile abonatii de pe Aurel Vlaicu – cei de la blocurile de vizavi de centrul comercial Maritimo si cei din zona Metro I. Lucrarile sunt mult ingreunate, deoarece fiind vorba de o magistrala, numai timpul de golire si reintrare in presiune este de aproximativ 8 ore.

In urma decopertarii magistralei de alimentare cu apa cu diametrul de 800 mm, de pe b-dul Aurel Vlaicu, in zona intersectiei cu Stefanita Voda, echipele de interventie au constatat necesitatea inlocuirii unui segment pe o lungime de aproximativ 6 metri. In aceasta situatie, lucrarile de reparatii s-au finalizat duminica. Abonatii de la blocurile de vizavi de Maritimo, dar si agentii economici din zona vor avea apa la robinete duminica, 22 mai 2016, incepand cu ora 11,00.

In jurul orei 4,00, in aceasta dimineata, echipele RAJA Constanta au finalizat lucrarea de remediere a avarei survenite pe bd. Aurel Vlaicu, la intersectia cu strada Stefanita Voda. Imediat, au inceput manevrele de vane si s-a reluat alimentarea de apa potabila pe magistrala cu diametrul de 800 mm. Avand in vedere diametrul mare si lungimea conductei, abonatii au avut apa la presiuni normale in jurul orei 9,00.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *