RAJA a racordat containerele de la Spitalul Județean la sistemul de alimentare cu apă și canalizare

În plină pandemie de coronavirus, RAJA S.A. Constanța își manifestă „în continuare solidaritatea și responsabilitatea socială susținând cu prioritate sistemul sanitar”. Astfel, potrivit unui anunț de sâmbătă al companiei, ca urmare a dispunerii unor containere speciale în scopul trierii pacienților cu suspiciune de coronavirus în curtea Spitalului Clinic Județean de Urgență “Sf. Apostol Andrei” din Constanța, s-a impus racordarea acestora la sistemul de alimentare cu apă și de canalizare. În cursul zilei de astăzi, sâmbătă – 04 aprilie 2020, echipele societății au reușit, printr-un efort susținut, să realizeze întreaga infrastructură care va asigura necesarul de apă potabilă și colectarea apelor uzate din aceste noi facilități medicale atât de necesare.

„În această perioadă critică apa potabilă este mai mult ca oricând esențială pentru activitatea medicală, de aceea RAJA a acționat în regim de urgență și și-a asumat costurile întregii lucrări”, au mai precizat reprezentanții Regiei.

CITEȘTE ȘI:

RAJA: „Suntem alături de comunitate în lupta cu coronavirus”

Consumatorii RAJA, invitați să trimită indexurile ONLINE

RAJA desfășoară majoritatea activităților de lucru cu publicul în sistem on-line si telefonic

RAJA a adoptat măsuri preventive în situația epidemiei de coronavirus. „Apa potabilă trebuie furnizată fără discontinuitate”

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.