Răfuieli între liberali: Fostul consilier Victor Constantin le-a lăsat o „grenadă” colegilor din PNL, în Consiliul Local

Consilierul local liberal Victor Constantin a fost exclus în luna aprilie a acestui an din partid și, drept consecință, a pierdut și mandatul din administrație.

Lucrurile s-au mișcat greoi în toată această perioadă și abia zilele trecute la Consiliul Local Constanța a venit, de la Instituția Prefectului, foaia prin care se vacantează locul de consilier local.

Miercuri, 18 decembrie, liberalii au înaintat noua propunere, pe Bogdan Barață, atașând și o foaie prin care Nicolae Zarzăre renunța la locul de pe listă. Joi, cu prilejul ședinței ordinare a Consiliului Local, ultima din acest an, liberalii au solicitat introducerea pe ordinea de zi a unui proiect de hotărâre privind numirea lui Bogdan Barață pe funcție. Totul ar fi decurs simplu, dacă nu s-ar fi ivit o situație: tot ieri a apărut o solicitare din partea lui Nicolae Zarzăre pentru ocuparea funcției de consilier local. Zarzăre, fost lucrător la Direcția Regională de Drumuri și Poduri, a arătat la Consiliul Local faptul că nu renunță la mandat, liberalii căzând într-o mare problemă: semnătură falsificată!

„Victor Constantin a vrut să le facă o „bucurie” celor din PNL și de aceea a venit ieri Zarzăre. Bineînțeles că nu va fi Zarzăre consilier, dar le-a făcut o „figură” frumoasă foștilor colegi, ca să-i blocheze”, a precizat un consilier local pentru TOMIS NEWS.

Secretarul municipiului, Marcela Enache, le-a precizat liberalilor că nu poate fi introdus pe ordinea de zi proiectul de hotărâre privind validarea lui Bogdan Barață „până nu vă clarificați cu propunerea exactă”.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.