Rafila (Sănătate) s-a… SUCIT! NU îi mai ia „jucăriile” lui Arafat: „Nu e o problemă de mutare a atribuţiilor, e o problemă de armonizare a procedurilor…”

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a declarat că nu a discutat cu prim-ministrul Nicolae Ciucă despre o eventuală mutare a unor atribuţii privind gestionarea pandemiei de COVID de la Departamentul de Situaţii de Urgenţă la Ministerul Sănătăţii, subliniind că problema ţine de armonizarea procedurilor în cadrul instituţiilor care colaborează în prezent pe acest subiect. El a fost întrebat dacă în cadrul discuţiilor purtate, sâmbătă, cu premierul s-a luat în discuţie şi mutarea unor atribuţii de la DSU la Ministerul Sănătăţii.

Nu am discutat, nu e o problemă de mutare a atribuţiilor, e o problemă de armonizare a procedurilor în cadrul instituţiilor care colaborează în acest moment pentru gestionarea pandemiei”, a declarat Alexandru Rafila, sâmbătă, într-o conferinţă de presă comună cu şeful DSU, Raed Arafat, susţinută la Palatul Victoria.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *