Rafila, despre obligativitatea purtării măștii în aer liber: „Cine e nemulțumit să se adreseze celor care au dus la creșterea incidenței…”

Deputatul PSD, Alexandru Rafila, a declarat joi, într-o conferință de presă că cine are nemulțumiri legate de impunerea obligativității purtării măștii în aer liber să se adreseze celor care permis să se ajungă la un asemenea nivel  de infectări, făcând referire la Guvernul Cîțu.

Este o măsură de sănătate publică care a fost aplicată și în România și în alte state din UE. Dacă există nemulțumiri legate de această măsură ele trebuie adresate celor care au dus la această situație și la creșterea incidenței la nivele fără precedent și la punerea în pericol a sănătății publice prin lipsa de acțiune timp de 3-5 luni de zile. Mai mult au încurajat transmiterea prin încurajarea organizării de evenimente cu extrem de multe persoane și au culminat cu congresul PNL”, a decarat, Alexandru Rafila.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

One thought on “Rafila, despre obligativitatea purtării măștii în aer liber: „Cine e nemulțumit să se adreseze celor care au dus la creșterea incidenței…”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *