RAEDPP Constanța restaurează imobilele distruse de chiriași

Regia Autonomă „Exploatarea Domeniului Public și Privat” Constanța a finalizat săptămâna trecută  lucrările de reabilitare ale unui imobil pe care îl are în administrare, cu destinația de locuință. Imobilul, situat în zona centrală a municipiului, a beneficiat de ample lucrări la exterior. Astfel, a fost refăcută integral fațada și acoperișul clădirii, iar tâmplăria exterioară a fost schimbată.

inainte dupa reabilitare 2

Potrivit RAEDPP, arhitectura construcției a fost deteriorată de modificările efectuate de-a lungul timpului de către foștii chiriași ai Regiei. Nerespectând prevederile contractuale, locatarii au executat atât lucrări asupra fațadei, cât și în interior, fără a avea acordul RAEDPP Constanța și fără a deține autorizație de construcție, fapt care a sporit gradul de degradare a clădirii și a dus la rezilierea contractului și evacuarea chiriașilor.

Potrivit Regiei, în perioada următoare, spațiul va fi atribuit unei familii care are nevoie de un acoperiș deasupra capului, din cele aflate pe lista de așteptare pentru închirierea unei locuințe.

În 2019 am identificat o serie de clădiri ale căror acoperișuri și fațade se află în stare avansată de degradare și care nu au beneficiat până acum de reparații capitale. Rând pe rând, toate acestea vor fi reabilitate pentru ca locuitorii Constanței să se mândrească cu patrimoniul imobiliar al municipiului și totodată pentru a oferi cele mai bune condiții de locuit chiriașilor noștri”, a precizat directorul RAEDPP Constanța, Florin Gheorghe.

inainte dupa reabilitare 3

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *