RAEDPP Constanța continuă operațiunile de dezinfecție în piețele agroalimentare

Comercianţii şi cumpărătorii care au venit vineri în piețele I.L. Caragiale, Brotăcei, Tic Tac, Tomis Nord, dar și în Bazarul Eliberării le-au găsit igienizate, în urma operațiunii de dezinfecție care a avut loc ieri după-amiază, anunță reprezentanții Regiei Autonome Exploatarea Domeniului Public și Privat Constanța (RAEDPP).

Potrivit RAEDPP, astăzi, echipele vor ajunge în Piața Unirii, dar și la sediile RAEDPP Constanța.

Regia colaborează cu firme autorizate pentru dezinfecția piețelor. Substanțele folosite sunt avizate de Ministerul Sănătății, au un spectru larg de aplicare și au efect bactericid, fungicid și virucid, acționând inclusiv împotriva virusului COVID-19.

În timpul operațiunii de dezinfecție, tarabele și halele sunt eliberate de marfă. Astfel de operațiuni vor continua și în perioada următoare.

Primăria Municipiului Constanța, prin RAEDPP, a adoptat o serie de măsuri de prevenție privind îmbolnăvirea și limitarea răspândirii noului coronavirus, COVID-19, astfel încât piețele agroalimentare din municipiu să poată funcționa în continuare în condiții de siguranță, iar constănțenii să se poată aproviziona cu produse proaspete, direct de la producători.

„Amintim faptul că, pe lângă acțiunile de dezinfecție care au loc în această perioadă, toate piețele administrate de Regie au fost dotate cu dispensere de igienizat, puse la dispoziție atât pentru comercianți, cât și pentru clienți. Totodată, în toate piețele au fost lipite afișe, pentru ca toți clienții să fie informați despre măsurile impuse de această situație”, au precizat reprezentanții Regiei.

Pe același subiect:

„Constănțeni, stați acasă!” CT BUS: „Evitați deplasările, în favoarea șederii la domiciliu”

Făgădău cere Guvernului SCUTIREA pe TREI LUNI a taxării operatorilor din turism

În Constanța a apărut o linie telefonică gratuită HELPLINE: Consiliere pentru reducerea efectelor izolării la domiciliu

RAEDPP: „Cei care au majorat prețurile în piețe nu sunt producători locali. Sunați la ANAF!”

Comercianții din piețele constănțene, controlați de Poliția Locală, pentru CREȘTEREA NEJUSTIFICATĂ a prețurilor

RAEDPP închide Țările Piticilor și Gravity Park. Florin Gheorghe: „Le renovăm mai repede față de cum am stabilit”

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *