RAEDPP Constanța a început deratizarea în campusul social Henri Coandă

Lucrătorii societății contractate de RAEDPP Constanța au acționat, luni, în spațiile comune și în spațiile locative situate în 17 blocuri (HC1 – HC17) din campusul social Henri Coandă.

CITEȘTE ȘI:

Potrivit RAEDPP, acțiunea a continuat și marți cu igienizarea suprafețelor exterioare ale blocurilor, a vegetației care împrejmuiește blocurile, precum și a platformelor de gunoi din zonă. Această operațiune urmărește eliminarea din gospodării a insectelor, a rozătoarelor, a bacteriilor, a germenilor etc. și prevenirea apariției unor focare de infecție, a unor epidemii ori boli infecțioase.

CITEȘTE ȘI:

„Echipele nu au acționat în apartamentele în care locuiesc persoane cu afecțiuni respiratorii, neurologice, neuropsihice, persoane imobilizate sau familii cu copii mici care nu merg foarte bine în picioare. Totodată, în cursul acestei săptămâni vor fi amplasate momeli toxice în locuri inaccesibile, pentru protejarea sănătății locuitorilor, conservării şi protecţiei mediului înconjurător. În etapa a doua, care va avea loc peste două săptămâni, se va relua integral procedura”, au precizat reprezentanții RAEDPP.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *