RAEDPP: Activități pentru copiii care suferă de autism, în Țara Piticilor

Țara Piticilor din Parcul Tăbăcărie, administrată de Regia Autonomă „Exploatarea Domeniului Public și Privat” Constanța este închisă pentru public vineri, 16.10.2020, în intervalul orar 08:00 – 16:00. Măsura a fost luată în vederea desfășurării în condiții optime a evenimentului „Bucuria prin ochii autismului”, proiect organizat de Asociația Art Music for People – finanțat din fonduri nerambursabile de către Primăria Municipiului Constanța.

Activitatea are loc în săptămâna dedicată Zilei Internaționale de Educație Nonformală 2020.  Vor participa 100 de copii cu dizabilități și 50 de copii din învățământul de masă.

Pentru cei mici, organizatorii au pregătit o mulțime de surprize: activități ludice, cercuri de art-terapie, ateliere de obiecte unice din lână, etc. Totodată, vor fi prezente personaje de poveste, teatru de păpuşi, în funcţie de vârsta şi  deficienţa  copiilor. Vor fi ateliere de pictură, ateliere de împâslire și ateliere cu obiecte din lemn. Totodată, copiii se vor bucura și de spectacole de teatru de păpuși.

Toate activitățile vor avea loc în condiții de siguranță și cu respectarea strictă a tuturor normelor de protecție împotriva pandemiei, conform legii. În cadrul evenimentului vor exista puncte unde se vor găsi măști, mănuși și dezinfectant de mâini.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.