RAEDPP a început dezinfecția piețelor constănțene. Florin Gheorghe: „Acționăm în fiecare seară!”

Regia Autonomă Exploatarea Domeniului Public și Privat Constanța a început, sâmbătă, dezinfecția celor mai mari două piețe din oraș, respectiv cea din Tomis 3 și Griviței. Potrivit directorului general al RAEDPP, Florin Gheorghe, vorbim de măsuri integrate care vor fi aplicate constant în următoarea perioadă.

dezinfectie piata piete1

„Am început dezinfecția în cele mai mari piețe din orașul Constanța. Sunt măsuri pe care le-am luat de comun acord cu primarul municipiului, pentru că sunt măsuri integrate. Vom face periodic aceste acțiuni de dezinfecție în piețe, astăzi este prima dintre ele. Piața (Tomis 3 – n.r.) este închisă azi, mâine dimineață va fi deschisă și va putea fi utilizată de toți constănțenii. Piața Tomis 3 și Piața Griviței le vom face astăzi, pentru că sunt cele mai mari și sunt și piețe închise. Celelalte, le facem în fiecare seară, pentru că sunt deschise și putem acționa în voie. (…) În toate piețele am montat dispensere, panouri informative, am discutat cu toți comercianții, chiriașii care operează în piețele noastre, au instrucțiuni foarte clare. Suntem oameni responsabili, știm ce avem de făcut”, a spus Florin Gheorghe.

Pe același subiect:

Scenariul 3: Personalul de la Centrala de la Cernavodă, în IZOLARE PREVENTIVĂ

CORONAVIRUS România intră în Scenariul 3: 102 cazuri, CONFIRMATE. ȘAPTE la Constanța

Făgădău: „De săptămâna viitoare curățăm TOATE străzile din Constanța cu dezinfectant!”

Palaz țipă la Comitetul Județean pentru Situații de Urgență: „Dacă pierdeți „izvorul virusului” din localități, NU veți mai avea control!”

Lege promulgată: Părinții primesc ZILE LIBERE PLĂTITE când şcolile sunt închise

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *