Raed Arafat INFIRMĂ decesul şefei Secţiei ATI de la Spitalul „Gerota”

UPDATE

Două doctorițe de la Spitalul Gerota din Capitală se află, sâmbătă, la terapie intensivă, iar starea lor este gravă.

Medicii de la Spitalul Gerota au fost infectați de fostul ofițer MAI, care a mințit medicii că nu a fost în străinătate, asta deși tocmai revenise din Israel.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Primul medic răpus de coronavirus este șefa Secției de Terapie Intensivă de la Spitalul „Dr. Dimitrie Gerota” (40 de ani), a anunțat vineri seară postul TV Digi24. Numărul deceselor ar fi urcat, astfel, la 27.

Raed Arafat, șeful DSU și secretar de stat în cadrul MAI, a afirmat, într-o declarație oficială, că informația prezentată de Digi 24 este greșită, iar doctorul se află în viață, dar în stare critică. 

„Pot să vă spun tuturor că nu este adevărat! Este în stare critică dar este în viață. Acum am primit cert confirmarea!”, a transmis Raed Arafat.

La Spitalul „Gerota” a fost internat ofițerul MAI, angajat la Primăria Sectorului 4, și care nu le-a spus medicilor că a fost în Israel. Femeia este internată la Spitalul „Matei Balș”. Mai mulți medici și pacienți, peste 50, au fost infectați, la Spitalul „Gerota”, de ofițerul MAI care a ascuns că a fost plecat în străinătate. Pe numele lui a fost deschis și un dosar penal.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.