Raed Arafat: „Avem 1.815 de CAZURI CONFIRMATE. 52 de persoane, la terapie intensivă”

Duminică seară, la sediul Ministerului Afacerilor Interne a avut loc o ședință la care au participat premierul Ludovic Orban, ministrul Marcel Vela, dar și Nelu Tătaru și secretarul de stat din cadrul MAI, Raed Arafat. Aceștia au discutat despre o nouă ordonanță militară și noi măsuri de restricție. După această ședință, ministrul Vela a prezentat public faptul că a înaintat Ordonanța Militară nr. 4 către premier și președintele Klaus Iohannis.

La conferința organizată duminică seară la sediul MAI, după ședință, a participat și secretarul de stat din cadrul ministerului, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat. Acesta a oferit o situație actualizată a cazurilor de coronavirus din țară.

„Au fost confirmate 1.815 cazuri, vindecați sunt 206, 770 sunt internați, au decedat 43 de persoane. La terapie intensivă sunt 52 de persoane. Avem 20.074 locuri de carantină și 11.213 sunt ocupate, iar în izolare sunt 162.374 de persoane”, a spus Arafat.

CITEȘTE ȘI:

PRESA din CONSTANȚA: SCRISOARE DESCHISĂ către premierul Ludovic Orban și Grupul de Comunicare Strategică

BILANȚ CORONAVIRUS: 1.760 de cazuri de persoane infectate, la nivel național. Constanța: 9 persoane, VINDECATE!

ORDONANȚA MILITARĂ NR. 4! Vela (MAI): „Cei care încalcă regulile de izolare sau carantinare vor suporta TOATE CHELTUIELILE!”

CORONAVIRUS ROMÂNIA: S-a înregistrat cel de-al 43-lea deces

România, în prag de SCENARIUL 4: Interdicțiile și măsurile suplimentare care vor fi aplicate

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *