Publicul constănțean invitat de Primărie la „Unirea – Sub zodia Mariei, Regina tuturor românilor!”

Un eveniment în premieră națională îi așteaptă pe constănțeni în acest weekend. Cazinoul din Constanța se va întoarce la strălucirea de altădată, datorită celor mai noi tendințe de videomapping.

„Unirea – Sub zodia Mariei, Regina tuturor românilor” este o manifestare în care Regina Maria, una dintre cele mai originale și marcante personalități ale țării noastre, este celebrată în toate ipostazele sale, în cadrul sărbătoririi Centenarul Marii Uniri de la 1918 în oraşul nostru.

Potrivit Primăriei Constanța, în deschiderea evenimentului, publicul constănțean este invitat să participe, vineri, 3 august, începând cu ora 13:00, la vernisajul extraordinar al Expoziției „Regina Maria – 100 de ani de inspirație“ organizată la Muzeul de Istorie Naţională şi Arheologie Constanţa. Vizitatorii vor putea admira obiecte care au aparţinut Reginei, cărţi rare cu autograf, vestimentaţie şi lucrări de artă, expuse în premieră naţională la Constanţa. Expoziţia va fi deschisă până în data de 19 august.

Pe 4 august, începând cu ora 21.30, pe platoul din fața Cazinoului Constanța se va desfășura unul dintre cele mai emoţionante evenimente care a avut loc vreodată la Constanţa. Amfitrioni sunt celebra Maia Morgenstern, Orchestra Simfonică Bucureşti, condusă de celebrul dirijor Jin Wang, şi interpreţii Jezebel, Vlad Miriţă, George Ionuț Vărban, Andrei Lazăr.

Scena pe care vor evolua artiştii va avea ca fundal clădirea Cazinoului pentru care organizatorii vor aplica cele mai noi trenduri de videomapping.

Pentru o bună desfășurare a evenimentului și pentru ca circulația pietonală să se realizeze în condiții de siguranță, traficul rutier va fi restricționat parțial pe sensul de mers al bulevardului Regina Elisabeta pe un culoar de 1 metru, în zona delimitată de proiectoarele semnalizate corespunzător. Aceste măsuri sunt valabile din data de 02 august 2018, ora 08:00, până în data de 05 august 2018, ora 08:00.

afis final 1

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *