PSD și PNL se bat pe… Ponta! Dobre (PRO România): „Nu vom avea NICI O ALIANȚĂ cu PSD la alegerile locale, în județul Constanța”

PSD bate la ușile PRO România în vederea concretizării unei alianțe la alegerile locale din această vară. În ciuda faptului că Victor Ponta și ceilalți lideri ai PRO România insistă că nu va exista un astfel de acord, în afara unor înțelegeri de la caz la caz, social-democrații susțin faptul că există discuții preliminare în acest sens.

Cea care a dat tonul este președintele PSD București, Gabriela Firea, care a precizat luni, înaintea ședinței CEx al PSD, faptul că în următoare perioadă „această alianță se va materializa”. De aceeași părere a fost, tot luni, vicepreședintele PSD, Victor Negrescu, care a punctat faptul că „se discută despre alianțe pe plan local, național”.

Încă din luna decembrie a anului trecut, președintele interimar al PSD Marcel Ciolacu nu excludea varianta unui proiect comun al social-democraților cu PRO România la viitoarele alegeri, iar un semnal l-a dat chiar Victor Ponta la moțiunea de cenzură împotriva guvernului Orban. După ce a susținut faptul că nu va vota moțiunea, Ponta s-a răzgândit chiar la… dezbaterile din plenul Parlamentului.

Între timp, tot luni, premierul desemnat Ludovic Orban a avut, de la 15:00, o întâlnire la Parlament cu Victor Ponta. Orban se străduiește să contureze o majoritate parlamentară care să respingă propunerea de guvern, ca pas necesar în declanşarea procedurii alegerilor anticipate.

CITEȘTE ȘI:

La Constanța, cei de la PRO România se țin tare și, așa cum au tot anunțat recent, consideră că alianța cu PSD este… deloc probabilă în județ, așa cum ne-a confirmat deputatul Mircea Titus Dobre, candidatul partidului pentru Primărie:

 „Dacă vorbim strict de Constanța: NU! După cum a explicat și Victor Ponta foarte clar, vor fi alianțe punctuale în anumite localități, în anumite județe. Deocamdată, în unele se discută, în altele nu… și tot așa! La Constanța, nu! Asta este, așa e în politică…”, a spus deputatul Dobre, pentru TOMIS NEWS.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *