PSD și-a pus om în Instituția Prefectului Constanța: Fosta liberală Mari Dragnea, noul subprefect

Coaliția a finalizat acordul pe împărțirea funcțiilor de prefecți și subprefecți, astfel că PSD va avea 20 de prefecți, inclusiv Capitala, PNL – 18, iar UDMR – 4, spun surse din coaliție. De asemenea, PSD va avea 39 de posturi de subprefect, PNL – 31, UDMR – 10, iar Minoritățile – 5. La Constanța, prefectul Silviu Coșa a rămas pe post, astfel că PSD s-a mulțumit să revendice funcția de subprefect, în persoana lui Marilena Dragnea, desemnată astăzi.

Până astăzi, unul dintre subprefecți este Secyl Suliman, celălalt post fiind liber de la începutul lunii septembrie, atunci când Mihai Vâlcu (USR) a fost eliberat din funcție. Acesta a rezistat pe funcție jumătate de an.

Biroul Permanent Județean al PSD Constanța a decis în sedința de astăzi că propunerea organizației pentru funcția de subprefect al județului Constanța este Marilena Dragnea. Aceasta este consilier judeţean PSD și secretar general adjunct al organizației județene a PSD Constanța. Timp de mai mulți ani, Marilena Dragnea a fost… liberală. Odată cu plecarea lui Gheorghe Dragomir de la șefia organizației județene, Dragnea s-a convertit de la liberalism la social-democrație.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.