PSD pune CONDIȚII pentru susținerea măsurilor anti covid. Ciolacu: „RETRAGEȚI măsurile aberante, testați pentru normalitate. Încetați să-i mai jigniți pe cei care protestează!”

Președintele PSD Marcel Ciolacu a transmis, miercuri, o serie de propuneri ale formațiunii pentru lupta împotriva coronavirusului, acesta afirmând că renunțarea la „restricțiile fără logică” precum închiderea magazinelor de la ora 18.00 reprezintă „condiția obligatorie” pentru ca PSD să aibă un dialog cu Guvernul.

Retrageți măsurile aberante, testați pentru normalitate! Renunțați la restricțiile fără logică, gen închis magazinele la ora 18.00! Aceasta este condiția obligatorie pentru orice dialog cu Guvernul despre preluarea controlului pandemiei. Fiindcă noi avem soluții eficiente, voi știți doar să provocați haos și tensiune socială!”, a scris Marcel Ciolacu pe pagina sa de Facebook.

Alte măsuri cerute de liderul PSD sunt deducerea din impozit a costului testelor rapide achiziționate de orice companie din țară pentru testarea regulate a angajaților, redeschiderea restaurantelor, teatrelor sau muzeelor, iar cei care merg în aceste locuri să intre doar după test rapid negativ. Acestor instituții ar fi necesar să li se deconteze costurile cu testarea. Totodată, o altă măsură cerută de liderul PSD este testarea prin sondaj a profesorilor și a elevilor suspecți sau contacții lor pentru a păstra școlile deschise și în cazul apariției unor infectări în sălile de clasă.

Despre asemenea măsuri cu impact concret putem discuta dacă ați avea un dram de rațiune! Înainte, însă, anulați aceste restricții care fac oamenilor mai mult rău decât bine. Și, mai presus de orice, încetați să-i mai jigniți și amenințați pe românii care protestează când voi, de la Voiculescu la Turcan, sunteți primii care nu respectați regulile elementare anti-COVID”, a conchis liderul PSD.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *