PSD nu va amâna alegerile parlamentare. Ciolacu: „Doar dacă am avea 4.000 de cazuri pe zi…”

Conducerea lărgită a PSD a decis, luni, că nu vor face demersuri parlamentare pentru amânarea datei alegerilor parlamentare programate să se desfășoare pe 6 decembrie.

„Pe domnul Iohannis îl anunț că nu PSD va amâna alegerile, am avut această discuție cu colegii mei. Guvernul său e posibil să creeze această breșă de a fi amânate alegerile din cauza gestionării dezastruoase a pandemiei de către Guvern”, a anunțat liderul PSD Marcel Ciolacu.

Dacă Guvernul „va gestiona la fel de catastrofal pandemia”, amânarea alegerilor este posibilă, a precizat acesta. Dacă numărul de infectări zilnice va ajunge la 4.000, „e oportun să amânăm alegerile”.

Întrebat, luni, dacă PSD susține amânarea alegerilor pentru luna martie, Marcel Ciolacu a răspuns că este în funcție de gestionarea pandemiei.

„Avem o rată de infectare de 25%. Nu PSD amână alegerile. Noi ne pregătim de alegerile din 6 decembrie. Dacă Guvernul va gestiona la fel de catastrofal pandemia, este posibil să avem o amânare a alegerilor”, a declarat Ciolacu.

Acesta a adăugat că nu poate preciza cum vor vota parlamentarii PSD o astfel de inițiativă, pentru că proiectul nu este supus la vot. Dacă numărul de infectări zilnice va ajunge la 4.000, „e oportun să amânăm alegerile”, a adăugat Ciolacu.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *