PSD nu dă NICI O ȘANSĂ partidului lui Dragnea. „Suntem atât de predați lui Iohannis, încât…”

În condițiile în care fostul lider al PSD, Liviu Dragnea, a anunțat duminică seară că susține înființarea unui nou partid, purtătorul de cuvânt al social-democraților a anunțat că partidul pe care îl reprezintă nu dă nicio șansă acestui demers.

Nu e o idee nouă în PSD, au mai fost încercări de a face și alte formațiuni politice. Vă aduc aminte de alți președinți ai PSD care au avut aceleași încercări, aceleași demersuri, iar astăzi sunt undeva ăn zona neparlamentară. Bănuiesc că se va întâmpla același lucru, nu văd ce ar putea fi nou astfel ca acest demers să fie de o altă natură”, a declarat Radu Oprea.

Toate încercările au auvt exact același traseu, a concluzionat Oprea. Întrebat dacă există semnale că apropiați ai lui Liviu Dragnea, actuali membri ai PSD, poartă discuții cu fostul lider al partidului, Radu Oprea a precizat că nu are astfel de informații, precizând că nu există emoții în privința știrbirii din electoratul Partidului Social-Democrat. Radu Oprea, purtătorul de cuvânt al PSD, a reacționat după ce fostul lider al partidului Liviu Dragnea a spus că PSD-ul „este predat total la Iohannis” de către actuala conducere, că sunt partide „infiltrate” de serviciile secrete şi că „cel mai mult este infiltrat PSD-ul, conducerea PSD, cu două excepţii: Gabriela Firea și Paul Stănescu”.

Un lucru cert este că am câștigat alegerile. Suntem atât de predați către oricare instituție încât le-am făcut în ciudă și i-am bătut de i-am snopit și promitem, noi cei de la PSD, că o să facem la fel și data viitoare – o să câștigăm alegerile. Sigur că de fiecare dată când se mai întâmplă ceva, un congres al PNL, un congres al USR PLUS, și se declanșează o criză politică apar și înspre PSD diverse scenarii. Ne-am obișnuit cu cele, sunt dintotdeauna”, a spus Radu Oprea.

Întrebat dacă a simțit presiunea serviciilor în PSD, Radu Oprea a spus: „Eu, personal, nu. (…) Politic, nu, niciodată”.

Chestionat dacă PSD este afectat de declarațiile lui Liviu Dragnea, Radu Oprea a răspuns: „Sigur că Liviu Dragnea a fost președintele PSD. A trecut printr-o suferință totuși pe care dumnealui a descris-o ca un iad. Din punctul acesta de vedere, înțelegem suferința prin care a trecut. Îi urăm multă sănătate”.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *