PSD municipiul Constanța a trecut la… programul de vară. Parlamentarii și cetățenii au bătut la ușa încuiată cu lacătul

Astăzi, de la 10:30, trebuia să aibă loc o ședință a organizației municipale a PSD. De altfel, în fiecare sâmbătă la aceeași oră este programată o astfel de ședință. Numai că astăzi nu a mai avut loc. Primul care a ajuns la sediul din șos. Mangaliei a fost consilierul local Teodor Patrichi. Alături de doi bătrânei, acesta a început să dea telefoane.

patrichi

Patrichi s-a lămurit că nu vine nimeni să deschidă ușa și… a plecat. Imediat după plecarea lui Patrichi au ajuns deputații Lucian Lungoci și Marius Horia Țuțuianu. Și aceștia au tras de ușă și au dat numeroase telefoane. De asemenea, a mai fost prezent și Florin Laurențiu Enceanu, care a fost exclus din PSD, pentru că a participat la un miting pentru redeschiderea Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța. De atunci, dorește să obțină foaia care atestă excluderea.

lungoci tutuianu 2

În final, le-a răspuns cineva, care i-a înștiințat că… s-a trecut la programul de vară, adică într-o singură sâmbătă pe lună. Problema la organizația condusă de Ion Dumitrache este că… nimeni nu a fost anunțat, deși mai mulți membri și parlamentari s-au prezentat pentru a participa la ședință.

lungoci tutuianu 1
DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.