PSD, lăsat cu ochii în soare de Iorguș la Mangalia: Vrea să îl susțină pe MURAD!

Electoral vorbind, Mangalia este un desen animat, cu mai multe episoade. Ultimul s-a produs vineri, când, cu prilejul unei dezbateri electorale organizată de candidatul independent Mohammad Murad, candidatul PSD-PNȚCD-ALDE, Zanfir Iorguș și candidatul PMP, Mihai Petre Crăciun, s-a produs încă o… suceală. Amintim că PSD a plecat inițial pe mâna lui Nicolae Moroianu, pentru ca acesta să fie schimbat cu Iorguș. Vineri, pe ultima sută de metri a campaniei electorale, Iorguș a anunțat că… e dispus să îl susțină pe Murad.

Tonul animației a fost dat de Murad, care a spus că așteaptă sprijinul PSD-PNȚCD-ALDE.

„Eu sunt independent, dar accept din partea tuturor candidaților acest sprijin. Este doar o persoană cu care nu pot să am o chimie, Cristian Radu. Aștept sprijin inclusiv din partea PNL, PSD, PNȚCD. Îmi asum acest lucru cu o viziune foarte clară. Politic, sunt de acord să fac parte din echipă, dar din sondajele pe care le am, cu toată modestia, o să fiu independentul care îi reprezintă pe toți care nu au lucruri de ascuns”, a spus Murad.

Cu mingea ridicată la fileu, Iorguș s-a conformat imediat și, dintr-o dată, din postura de candidat favorit și iubit de toți mangalioții și câștigător detașat s-a… desumflat:

„Sondajele noastre arată un echilibru, într-adevăr, mă voi consulta cu echipa mea și cred că cel mai important este un contract care să aibă la bază problemele cetățenilor cu care plecăm la drum. Pentru a lua această decizie, ca noi toți ceilalți să susținem un candidat independent, pentru că nu poți aduna la aceiași masă toate partidele, că PMP pleacă că nu poate fi cu PSD, PSD cu USR, și așa mai departe. Suntem de acord, cu mențiunea să semnați un contract moral că angajamentele luate în fața cetățenilor din Mangalia că se regăsesc în viitor ca realizări ale oraș. Eu nu țin să fiu candidatul la primărie. (…) Avem nevoie nu de Murad, ci de zeci de Murad care să pună umărul la reconstrucția orașului”, a spus Iorguș.

Cei doi, Mohammad Murad și Zanfir Iorguș, au convenit să rămână împreună la finalul dezbaterii pentru a pune la punct toate detaliile contractului moral.

Iorguș va lua decizia susținerii pentru Murad în acest weekend. Legal vorbind, Iorguș nu poate să anunțe o retragere, întrucât buletinele de vot sunt deja tipărite și numele lui figurează pe aceste buletine, astfel că tot ce s-a întâmplat vineri la Mangalia este, de fapt, un blat, singurii perdanți fiind… PSD.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.