PSD-iștii se duc la Cotroceni, pentru consultări. Ciolacu: „E cazul ca Iohannis să recunoască faptul că a pierdut alegerile”

Președintele PSD Marcel Ciolacu a prezentat, joi, după o ședință largită a partidului, mandatul cu care merge la Cotroceni, pentru consultările legate de desemnarea unui premier, echipa de negociere a PSD. Social-democrații îl propun pe Alexandru Rafila ca premier.

Am supus la vot propunerea ca luni să mergem la Cotroceni cu dl profesor doctor Alexandru Rafila propunerea PSD pentru funcția de prim-ministru. După ce am vazut în starea de urgență cum în biroul premierului se fuma și se consuma alcool fără respectarea regulilor, acum dl Orban ne-a povestit că în biroul președintelui de la Cotroceni, luându-se în derâdere votul românilor, se stabilea numele premierului pe bilete, într-un mod total superficial. Totul când în România sunt 200 de decese pe zi din cauza pandemiei. Am văzut și propunerea PNL agreată de președintele Iohannis în persoana dlui Cîțu, groparul economiei românești, dar presupun că au cântărit cel mai mult criteriile de om obedient. (…) Cred că e cazul ca președintele să recunoască faptul că a pierdut alegerile, PNL și USR să recunoască faptul că au pierdut alegerile și să nu transformăm această perioadă într-o ciolaniadă și discuții sterile. Să vedem prioritățile românilor și cred că cel mai corect din partea Președintelui este să accepte un Guvern minoritar PSD condus de dl Rafila, ori un Guvern de uniune națională cu premier Alexandru Rafila. Luni suntem primul partid invitat la Cotroceni. Am să merg însoțit de colegii mei, nu o săă pot merge însoțit de dl Rafila deoarece este în izolare la domiciliu”, a spus Ciolacu.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *