PSD-iștii, după demiterea lui Voiculescu: „Sunt 4 luni în care românii au ars în spitale, în care Iohannis a tăcut, iar Cîțu și coaliția au protejat acest ministru catastrofă”

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, spune că demiterea lui Vlad Voiculescu a venit „mult prea târziu pentru mulți români care și-au pierdut viața sau și-au distrus sănătatea”. Într-un mesaj postat pe Facebook, Marcel Ciolacu a mai spus că PNL, USR PLUS și UDMR ar trebui să pună „un profesionist care știe ce trebuie făcut în această criză sanitară”.

Revocarea lui Vlad Voiculescu a venit mult prea târziu pentru mulți români care și-au pierdut viața sau și-au distrus sănătatea! Sunt 4 luni în care au ars spitale, în care morții de COVID au fost batjocoriți, în care bolnavii în stare gravă au fost evacuați din spital în miez de noapte, în care pacienții au murit cu zile din cauza avariilor de la instalațiile cu oxigen. 4 luni în care Iohannis a tăcut, iar Cîțu și întreaga Coaliție a Austerității au protejat acest ministru catastrofă! PNL, USR+ și UDMR să nu îndrăznească să mai pună astfel calamități în fruntea Sănătății, precum Voiculescu sau Tătaru. E timpul să pună un profesionist care știe ce trebuie făcut în această criză sanitară!”, a spus Marcel Ciolacu.

Totodată, social-democratul Alexandru Rafila laudă deciziile premierului de demitere din funcții a secretarului de stat Andreea Moldovan și a ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu.

Este perfect justificată schimbarea doamnei Moldovan din funcție. Rolul lui Voiculescu era gestionarea acestei pandemii, s-a dovedit a fi total incapabil să o facă, Evidența faptelor a depășit orice fel de închipuire, am ajuns în sutuația în care Ministerul Sănătății funcționa în afara guvernului României. Este un gest de responsabilitate a premierului, vine târziu, e evident”, a declarat Rafila.

Fostul premier Mihai Tudose, europarlamentar și vicepreședinte al PSD, comentează ironic revocarea lui Vlad Voiculescu din funcția de ministru al Sănătății: „De la „diamant” la bolovan, de la „bărbați de stat” la băiețeală de curtea școlii…E un pas mic, nu e așa?”.

Cu Barna, Cioloș și ai lor… De la „diamant” la bolovan, de la „bărbați de stat” la băiețeală de curtea școlii… E un pas mic, nu e așa? Acasă toți! Cu USR‘ Plusu’ vostru care dă numai minus. Cu Cîțu cu tot….”, transmite Mihai Tudose.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *