PSD-iștii constănțeni au LUAT FOC pe USR-iști! Răsăuțeanu, către Caragheorghe: „I-a găsit soarta neacoperiți… Încetați cu MINCIUNA!”

Este scandal mare între USR-iștii constănțeni și cei de la PNL, la nivelul municipiului Constanța. La ședința Consiliului Local din 28 mai, consilierii USR au refuzat să participe, iar consilierul Dumitru Caragheorghe a explicat toate motivele pentru TOMIS NEWS. De asemenea, Caragheorghe ne-a subliniat faptul că USR-PLUS Constanța așteaptă o invitație din partea PNL pentru renegocierea protocolului de guvernare locală.

În timp ce USR așteaptă un telefon de la liberali, PSD-iștii constănțeni reacționează vehement față de poziția lui Caragheorghe, iar liderul consilierilor local social-democrați Costin Răsăuțeanu ne-a precizat faptul că cei de la USR sunt ipocriți, întrucât se află la guvernare și se comportă ca și cum ar fi în opoziție:

„Conducerea USR plânge în batistă cu buza tremurând timid. Soarta i-a găsit „neacoperiți”! Ne-au impresionat! Era să ne dea o lacrimă… Este incredibil cum acești așa ziși conducători ai orașului își bat joc de constănțeni și de orașul nostru. USR, prin viceprimarul lor de la butoanele administrației locale, are în atribuții coordonarea și gestionarea spațiilor verzi. Din păcate NU administrează mai nimic. Nu știe! Am tot văzut declarațiile ipocrite și demagogice ale dânșilor care criticau administrația locală pentru bălăriile din oraș. Doar că omit să spună că PNL și USR-PLUS reprezintă autoritatea locală! Ei au obligația să tundă iarba, să facă curat, să facă treabă! Este obligația lor prin fișa postului să administreze orașul! Nu să se plângă sau să FUGĂ din ședințele consiliului local. Doar la asta se pricep! Între timp ȘERPII ne mănâncă, iar iarba crescută sălbatic devine adăpost pentru CĂPUȘE. USR și PNL a votat cu două mâini acel regulament ABUZIV privind gospodărirea asociațiilor de proprietari. Este un ABUZ pe care trebuie să îl suporte cetățenii orașului. Este inadmisibil să vii să critici o hotărâre pe care ai votat-o fără cap! Încetați cu MINCIUNA și teatrul acesta de proastă calitate. Administrați orașul! Acum reprezentați autoritatea locală. Ați rămas cu aceeași placă stricată din campanie. Sunteți buni la critică! Atât! Muncă, mai puțin, iar rezultate – zero!”, a spus Răsăuțeanu, pentru TOMIS NEWS.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.