Spread the love

„Acum, când întreaga omenire trece prin momente de grea încercare, este nevoie să ne unim forțele, să fim solidari și să întindem o mână de ajutor celor aflați în nevoie”, transmit, duminică, reprezentanții organizației comunale a PSD Cumpăna, partid care se află în plină campanie electorală în această localitate.

Astfel, potrivit PSD Cumpăna, fiecare consilier local social-democrat a decis să-și doneze indemnizația, în cuantum de 535 de lei net/lună, pe toată perioada pandemiei, pentru a veni „în sprijinul locuitorilor comunei”. Acestora, li s-au alăturat și membrii organizației de partid cu donații proprii, pentru achiziționarea alimentelor necesare.

Duminică, membrii PSD Cumpăna, alături de consilierii locali ai comunei, echipați corespunzător și ținând cont de măsurile impuse, au împărțit 250 de pachete cu alimente de bază (1 kg făină, 1 kg zahăr, 1 kg orez, 1 kg mălai, 1 kg fasole și 1 l de ulei) familiilor aflate în dificultate (bătrâni, persoane cu dizabilități – adulți și copii, mame singure). Organizația comunală a PSD Cumpăna a decis ca pe toată perioada pandemiei să continue aceste acțiuni sociale, umanitare, realizate strict din indeminzația de consilier local și din veniturile proprii.

„Este important ca noi toți, locuitorii cumunei, să respectăm măsurile legale impuse, să ne protejăm atât pe noi, cât și membrii familiilor noastre este mesajul pe care atât consilierii locali cât și membrii Organizației comunale a PSD Cumpăna îl transmit locuitorilor comunei”, au mai precizat reprezentanții PSD Cumpăna.

CITEȘTE ȘI:

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *