PSD Constanța vrea să dea lovitura finală liberalilor: „Pentru ei, categoriile din municipiul Constanța aflate în situații de dificultate sau vulnerabilitate economică și socială sunt invizibile”

Organizația municipală Constanța a Partidului Social Democrat anunță, marți, că „votul consilierilor liberali împotriva acordării tichetelor valorice pentru anul 2018 denotă un cinism rar întâlnit în orice comunitate civilizată”.

„Constatăm cu tristețe că, pentru liberali, categoriile din municipiul Constanța aflate în situații de dificultate sau vulnerabilitate economică și socială sunt invizibile. Înțelegem că pentru liderii PNL și aleșii lor locali suma de 40 de lei, valoarea unui tichet, reprezintă banii cotidieni de cafea, însă pentru aproximativ 30.000 de constănțeni constituie un real sprijin în achiziționarea celor trebuincioase pentru traiul de zi cu zi în decursul unei luni calendaristice”, motivează social-democrații constănțeni.

Reacția organizației municipale a PSD Constanța, după mai mult timp de silenzio stampa, nu este căzută „din cer”. Liberalii s-au confruntat marți cu o situație complicată în cadrul ședinței Consiliului Local Municipal Constanța, când au fost nevoiți să voteze repunerea în funcție a consilierului Romeo Rezeanu, pe care l-au exclus din partid, proiect inclus pe ordinea de zi suplimentară. Întregul parcurs al ședinței, din acest motiv, a fost presărat cu tensiuni și bâlbâieli, liberalii „reușind” să voteze împotriva programului RESPECT, destinat vârstnicilor din Constanța!

CITEȘTE ȘI:

Liberalii încă au resentimente pentru Rezeanu: au IEȘIT DIN SALĂ la votul de repunere în funcție a fostului lor coleg! Făgădău: „Asist cu tristețe la un moment jenant”

Chiar dacă reacționează aproape niciodată, social-democrații au prins momentul de debandadă din PNL Constanța și au lovit prin intermediul unui comunicat în care punctează faptul că „dacă liberalii ar fi deținut astăzi majoritatea în Consiliul Local, toate persoanele care se încadrează în cadrul programului „Respect”, și familiile acestora, ar fi rămas fără ajutor din partea administrației locale pe tot parcursul anului 2018”.

„Acest lucru spune totul despre respectul liberalilor față de constănțeni și arată că votul din anul 2016, care i-a plasat în opoziție, a fost unul corect”, concluzionează social-democrații constănțeni.

Între timp, președintele organizației municipale a PNL Constanța, George Muhscină, autorul atât moral cât și faptic al nebuniei în care se scaldă astăzi PNL Constanța, trimite comunicate de presă cu referire la prețul gigacaloriei, cu tendința de a distrage atenția și de a ignora total problemele groaznice ale liberalilor constănțeni, speculate de social-democrați.

 

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *