PSD Constanța, în start electoral! Țuțuianu: „Guvernul investește în Constanța, lucrurile se mișcă!” Lungoci: „Am strâns peste 40.000 de semnături pentru europarlamentare”

Suntem în ultimele zile de precampanie electorală, practic ultima săptămână în care partidele sau candidații independenți trebuie să strângă semnăturile de susținere pentru înscrierea în cursa pentru Parlamentul European. Alegerile sunt programate pentru 26 mai și, dacă toate partidele și independenții s-au mobilizat, social-democrații, fiind la guvernare, țin organizarea proprie în suspans. Ca de obicei, PSD Constanța organizează conferințe de presă târziu, parcă țintind să fie ultimii în comunicarea publică și după ce lucrurile sunt clare la PNL sau USR, la PSD abia miercuri a avut loc o conferință de presă în contextul precampaniei. Astfel, la conferința de la PSD Constanța au participat Lucian Lungoci, purtător de cuvânt al formațiunii locale și secretar executiv al BPJ al PSD Constanța; președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu și ministrul Culturii, Valer-Daniel Breaz.

Țuțuianu a deschis conferința, punctând faptul că Guvernul României își exprimă sprijinul pentru județul Constanța.

„Suntem un partid puternic, cu un program de guvernare foarte bine stabilit, pragmatic, obiectiv! Astăzi, în Constanța, am avut vizita a trei miniștri, domnii Daniel Suciu, Daniel Breaz și doamna Sorina Pintea. Am punctat lucruri importante pentru dezvoltarea județului, am semnat proiecte importante. Săptămâna viitoare vom semna proiecte majore la Consiliul Județean, mă refer la DJ 226 și 226A. Guvernul României, guvernul PSD, investește în Constanța, lucrurile se mișcă, se dezvoltă!”, a spus Țuțuianu.

CITEȘTE ȘI:

Potrivit lui Lucian Lungoci, PSD Constanța a reușit încă de săptămâna trecută să strângă numărul de semnături necesare pentru susținerea partidului la alegerile europarlamentare, respectiv 40.635.

„Filiala Constanța a PSD a finalizat încă de săptămâna trecută operațiunea de strângere a semnăturilor pentru candidații PSD la europarlamentare. Am demonstrat încă o dată că toate cele 70 de organizații ale PSD Constanța funcționează. Am primit semnale pozitive din partea alegătorilor, în ciuda campaniei agresive din ultima perioadă împotriva PSD. Vom confirma în mai 2019 rezultatul obținut la alegerile parlamentare din 2016, cel puțin la nivelul județului Constanța. (…) Ne dorim un scor de cel puțin 40% la Constanța!”, a spus Lucian Lungoci.

CITEȘTE ȘI:

Aterizat în Constanța pentru susținerea programelor guvernamentale, ministrul Breaz a plonjat într-o promovare populistă, susținând că PSD a crescut pensiile și salariile, punctând însă un singur aspect real: bugetul național a fost întârziat de președintele României, Klaus Iohannis.

„Am fost singurul partid din România care am propus un program de guvernare coerent și am arătat că în acești doi ani și jumătate ne-am ținut de cuvânt! Pentru a reuși să contracarez toate minciunile ce se spun despre nerealizările guvernării, am crescut pensiile și acest lucru se vede! Populația României a început să trăiască mai bine! Există o inflație care în România este ținută sub control… Salariile s-au mărit, tot discutăm de trecerea la EURO, cum să treci la EURO cu salarii de 200 de EURO? Sunt niște lucruri bune care se văd, palpabile, am avut cea mai creștere economică din UE și acum dăm dovada unei stabilități economice. (…) În ultimul an, mulți investitori au venit, vin și continuă să deschidă afaceri în România! (…) Din păcate, am fost văduviți de a începe să cheltuim banii datorită întârzierii și blocării bugetului de către președintele României!”, a spus ministrul Breaz.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *