PSD, candidat PROPRIU la prezidențiale! Vișan (PSD Constanța): „Era doar un scenariu candidatura comună cu ALDE și PRO România”

În cadrul Comitetului Executiv Național de luni al PSD s-a votat ca partidul să meargă cu un candidat propriu la alegerile prezidențiale. Totodată, conducerea partidului a fost mandatată să poarte discuții cu ALDE și PRO România pentru a obține susținere pentru candidatul PSD. Decizia de luni a conducerii PSD este, potrivit deputatului social-democrat constănțean George Vișan, una normală.

CITEȘTE ȘI:

„Posibil să se supere (ALDE și PRO România – n.r.). Era un scenariu (candidatura comună – n.r.), dar dacă cifrele spun altceva! Ce să mai comentăm? Ne supunem democratic, dacă majoritatea a stabilit așa…”, a spus deputatul Vișan, pentru TOMIS NEWS.

Reacția ALDE a fost furtunoasă. Cătălin Harnagea, consilierul lui Călin Popescu Tăriceanu, a anunțat că ALDE și PRO România vor avea candidat comun, în ciuda deciziei PSD.

CITEȘTE ȘI:

„Noi avem candidat! Candidatul nostru este domnul Tăriceanu. Săptămâna viitoare vom anunța oficial și foarte probabil vom merge în alegerile prezidențiale în alianță cu PRO România”, a spus Harnagea.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *