PSD a sunat adunarea, în prima reuniune a noilor grupuri parlamentare: Opoziție totală față de viitorul Guvern

Partidul Social Democrat (PSD) a avut duminică după-amiază prima ședință a noilor grupuri parlamentare reunite din Senat și Camera Deputaților. Cei 47 de senatori și 110 deputați au fost întâmpinați de președintele PSD, Marcel Ciolacu, secretarul general Paul Stănescu, președintele Consiliului Național, Vasile Dâncu și cei prim-vicepreședinți, Gabriela Firea și Sorin Grindeanu.

ciolacu1

Președintele Marcel Ciolacu le-a explicat noilor aleși (aproximativ 80% din parlamentarii PSD sunt la primul mandat) că partidul se va afla în opoziție totală cu noua putere și că situația nu le va fi deloc ușoară.

PSD 2

Potrivit deciziei Consiliului Politic Național nici una din funcțiile parlamentare care revin partidului nu va fi ocupată de liderii de la centru sau din teritoriu ci de „oameni noi”. Potrivit informațiilor noastre șef al Grupului Parlamentar de la Camera Deputaților ar urma să rămână deputatul de Timiș, Alfred Simonis, iar șef al Grupului Parlamentar de la Senat ar urma să fie senatorul Lucian Romașcanu.

În următoarele zile se vor stabili șefii de comisii, vicepreședinții și secretarii care vor reveni PSD în comisiile parlamentare, precum și conducerea grupurilor parlamentare.

psd 1

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.