PSD a stabilit lista candidaților pentru europarlamentare. Senatorul Mihu: „Nici nu se compară Carmen Avram cu Rareș Bogdan!”

Social-democrații au votat, luni, în Parlament, în cadrul ședinței Comitetului Executiv, lista partidului pentru alegerile europarlamentare din 26 mai. Astfel, primele 15 nume sunt: Rovana Plumb, Carmen Avram, Claudiu Manda, Chris Terhes, Dan Nica, Maria Grapini, Tudor Ciuhodaru, Dragoș Benea, Victor Negrescu, Andi Cristea, Natalia Intotero, Gabriela Zoană, Bianca Gavriliță, Emilian Pavel și Doina Pană.

Din această listă, doar Dan Nica, Maria Grapini și Dan Nica sunt actuali europarlamentari. Totodată, PSD și-a propus obținerea a 14-15 locuri în Parlamentul European, la alegerile care vor avea loc pe 26 mai.

CITEȘTE ȘI:

Despre această listă, senatorul social-democrat constănțean, Ștefan Mihu, ne-a precizat că merită votată, însă, cel mai important aspect, apariția omului de TV Carmen Avram nici nu se compară cu contracandidatul de la PNL, Rareș Bogdan.

„După părerea mea, este o listă echilibrată, cu oameni noi, sunt mulți oameni noi! Este o listă bună, care merită votată și cred că, spre deosebire de precedenta echipă, vor face mai mult în Europa pentru România. (…) Nici nu se compară Carmen Avram cu Rareș Bogdan, din punctul meu de vedere, al telespectatorului! Urmăresc emisiunea lui Carmen Avram și nu doar eu, ci milioane de telespectatori și au apreciat-o și organisme străine internaționale, care i-au atribuit vreo 3-4 ani la rând premii pentru cea mai bună emisiune!”, a spus senatorul Mihu, pentru TOMIS NEWS.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE
error0

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*