PSD a decis: NU va merge la consultările cu Iohannis. Ciolacu: „Intrăm TOTAL în opoziție, nu participăm la un circ ieftin”

Social-democrații au luat marți decizia de a nu participa la consultările partidelor de astăzi cu președintele Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni. PSD era primul partid invitat, de la 15:00, însă conducerea social-democrată a decis să nu participe.

Gașca pierzătorilor a creat o majoritate de conjunctură, acest nou CDR, care nu are legitimitate în ceea ce privește voturile românilor și opțiunea românilor pentru propunerea de prim-ministru. PSD va intra total în opoziție, vom face o opoziție dură, cum merită românii să fie reprezentați de PSD și vedem că actualul CDR nu are nici o soluție, nici pentru criza sanitară, nici pentru criza economică. Așteptăm programul de guvernare al noului CDR și așteptăm bugetul de stat, care cu siguranță va fi unul al austerității. (…) Președintele nu este garantul Constituției, este garantul unei formațiuni politice. Am avut discuții cu toți liderii politic. Este un moment depășit, s-a creat o majoritate, PSD este în opoziție și noi nu vrem să participăm la acest circ ieftin”, a explicat președintele PSD, Marcel Ciolacu.

Programul consultărilor este următorul:

15:00 – Partidul Social Democrat (PSD)

15:30 – Partidul Naţional Liberal (PNL)

16:00 – Alianţa USR-PLUS

16:30 – Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR)

17:00 – Uniunea Democrată a Maghiarilor din România (UDMR)

17:30 – Minorităţi naţionale reprezentate în Parlament.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *