Spread the love

România nu are nevoie de o Comisie Europeană care să participe la parade gay cu ambarcațiuni sub steagul UE, așa cum se va întâmpla în iulie 2016 la Amsterdam, susțin naționaliștii de la Partidul România Unită.

Potrivit PRU, această implicare directă a Comisiei Europene în promovarea homosexualității „reprezintă un motiv în plus să respingem utilizarea steagului UE în România, acesta devenind un steag al homosexualității!”

„România nu a intrat în UE ca să participe la promovarea homosexualității, a lesbianismului și a altor forme deviante de sexualitate, iar participarea oficială a Comisiei Europeane la parada gay de la Amsterdam reprezintă o jignire la adresa poporului român și a valorilor sale. Partidul România Unită consideră că această Comisie Europeană care ne impune tot mai presant căsătoriile între homosexuali și care sprijină în 2016, în mod oficial, o paradă gay, este total străină de credința și de tradiția poporului român și trebuie repudiată ca atare. Nu ne recunoaștem în acest for și afirmăm tare și răspicat că implicarea Comisiei Europene în parada gay de la Amsterdam este total străină de valorile creștine europene și de valorile românești și constituie o trădare a istoriei și a culturii europene. (…) Comisia Europeană avea menirea să gestioneze un trai mai bun pentru cetățenii Europei. În loc să facă acest lucru, în timp ce țările Europei se confruntă cu crize, cu șomaj, cu o sărăcire accentuată a populației și cu invazia migranților, Comisia Europeană alege să se joace de-a curcubeul! Partidul România Unită repudiază total Comisia Europeană și comportamentul său iresponsabil și rușinos. România trebuie să-și recâștige suveranitatea și să-și apere istoria și cultura. Nu mai vrem să fim parte a acestui joc rușinos în care promovarea homosexualității a devenit politică europeană”, a spus, marți, președintele PRU, deputatul Bogdan Diaconu.

 

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *