Spread the love

Duminică, 17 aprilie a.c., a fost demarată acțiunea de strângere de semnături pentru susținerea candidaturii lui Ion Ștefu, pentru funcția de primar al comunei Mihail Kogălniceanu, din partea Partidului România Unită.

Absolvent de Drept și realizator de emisiuni în mass-media regională, Ștefu anunță că a decis că este momentul pentru a se implica activ în viața comunității în care s-a născut, a crescut și în interiorul căreia a primit bazele educației.

„Pe valul reformării clasei politice, tinerii pot reprezenta o certitudine care să garanteze efectul schimbării. Partidul România Unită propune, promovează și are încredere în tineri pentru a dezvolta o Romanie cu o clasa politica noua a oamenilor care au curajul de a incheia un Contract cu alegatorii, de a-si asuma proiectele si a le realiza in cadrul mandatului alesilor locali lucrand astfel pentru bunastarea cetatenilor. Solutia o reprezinta astfel de oameni tineri, care isi asuma o candidatura si vin cu un suflu nou, candidati care sunt cetateni implicati inainte de a fi oameni politici”, susțin cei de la PRU Constanța.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *