Spread the love

Președintele Iohannis a pasat la Primăria Capitalei responsabilitatea moscheii pe care Turcia vrea să o construiască la București, dându-și astfel acordul tacit, anunță naționaliștii de la Partidul România Unită.

Potrivit acestora, apariția unei mega moschei la București depășește însă cadrele administrative ale Capitalei, fiind o problemă de siguranță națională care cade în seama președinției.

„Președintele Iohannis nu are dreptul să facă înțelegeri cu Erdogan pentru moschee împotriva dorinței românilor, așa cum a făcut și cu primirea migranților. Este o dovadă de dispreț total față de istoria și de tradiția acestui popor, dar și față de voința românilor pe care nu îi întreabă nimeni dacă își doresc moschee sau migranți tocmai pentru că răspunsul este cunoscut, iar Cotroceniul nu vrea să îl audă. Să angajezi statul român pentru construcția unei mega moschei la București a doua zi după atentatele islamiste de la Bruxelles este o dovadă de inconștiență! De această dată, puterea de la București nu mai privatizează resursele României, ci privatizează credința și sufletul națiunii române pentru niște înțelegeri obscure. Iohannis a depășit orice limită acceptând mega moscheea de la București și închinând România Turciei după ce sute de ani poporul român a plătit cu sânge păstrarea identității sale creștine în luptă cu Imperiul Otoman. Iohannis capitulează însă acum de bunăvoie în fața neo-otomanismului lui Erdogan!”, a declarat președintele PRU, deputatul Bogdan Diaconu.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *