PRU Constanța și-a definitivat listele pentru Parlament. Bădrăgan: „Mergem la București pentru locuri de muncă: spital regional, dezvoltarea Portului, parc industrial!”

Partidul România Unită a stabilit listele cu candidații pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie. Astfel, primele trei locuri la Senat sunt ocupate de Cristian Darie, Osman Narcis și Marian Cîrnu; iar la Camera Deputaților de președintele formațiunii locale, Dumitru Bădrăgan și de Camelia Khraibani (în prezent parlamentar) și Doina Sîngeap.

„Am definitivat listele și astăzi le depunem. Trebuie să avem un Parlament care să ne reprezinte și el, prin cele două camera, reprezintă un forum al democrației. O țară se guvernează printr-un Executiv numit de Parlamentul politic. Obiectivele noastre pentru Constanța sunt: spital regional, dezvoltarea Portului și a unui parc industrial, ceea ce înseamnă crearea de locuri de muncă. Vreau ca fiecare dintre candidați să spună pentru ce candidează”, a spus Dumitru Bădrăgan, pentru TOMIS NEWS.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

One thought on “PRU Constanța și-a definitivat listele pentru Parlament. Bădrăgan: „Mergem la București pentru locuri de muncă: spital regional, dezvoltarea Portului, parc industrial!”

  • vineri, 18 noiembrie 2016 la 10:13
    Permalink

    Gheorghe Nichita fostul primar al Iasilor, a ajuns membru PRU, va face de ras partidul ! Ganditzi-va la repercursiunile acestei inscrieri in partidul PRU ?! ASTFEL DE OAMENI CU-N TRECUT INDOIELNIC, PATAT DIN CAUZA RELATZIILOR AMOROASE CU SECRETARA, DIVORTZUL DE SOTZIA LUI SI ACUZATZIILE DE FAPTELE DE CORUPTZIE, DETERMINA INDEPARTAREA OAMENILOR DE PARTIDUL PRU

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *