PROTESTE MASIVE în Franța și Germania. Sute de mii de oameni, împotriva restricțiilor și a pașaportului sanitar

Zeci de mii de francezi au ieşit în stradă, sâmbătă, la Paris şi în alte oraşe din Franţa, pentru a protesta faţă de paşaportul sanitar impus de guvern. Este a şaptea săptămână consecutivă de proteste, relatează AFP. La Paris, mai multe grupuri de manifestanţi au mărşăluit sâmbătă după-amiază, scandând „Libertate” şi „Rezistenţă”.

Nu sunt împotriva vaccinării, sunt împotriva paşaportului sanitar”, a afirmat David Vidal Ponsard, membru al mişcării Patrioţilor.

Începând din iulie, sute de mii de oameni din mai multe categorii – foste „veste galbene”, militanţi „antivaccin”, susţinători ai teoriilor conspiraţioniste sau opozanţi ai lui Emmanuel Macron – au ieşit în stradă în Franţa în fiecare zi de sâmbătă, pentru a protesta. Până în prezent nu s-au înregistrat incidente semnificative.

germania
Protestatari la Berlin

Mii de oameni au protestat, sâmbătă, la Berlin, faţă de strategia guvernului german în lupta cu coronavirusul şi restricţiile din pandemie, relatează dpa. După ce mai multe manifestaţii planificate de protestatari au fost interzise de autorităţi în virtutea restricţiilor, o mulţime de manifestanţi s-a strâns, sâmbătă, iar oamenii au mărşăluit pe străzi escortaţi de poliţişti. Forţele de ordine au folosit chiar şi un elicopter pentru supraveghere.

Poliţia a interzis nouă proteste. Patru dintre organizatorii manifestaţiilor au cerut în instanţă ridicarea interdicţiei. Unul singur a avut succes, obţinând permisiunea pentru o manifestaţie cu 5000 de oameni, atât sâmbătă cât şi duminică.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
 •  

3 comentarii la „PROTESTE MASIVE în Franța și Germania. Sute de mii de oameni, împotriva restricțiilor și a pașaportului sanitar

 • sâmbătă, 28 august 2021 la 19:49
  Permalink

  Asa te vreau ,bro’ …fute-i pe globalisti si vaxinati…vai de p lor de sclavi

  Răspunde
  • luni, 30 august 2021 la 12:03
   Permalink

   E mult mai rau. Francezii de la Universitatea din Marseiles au publicat un studiu intr-o revistă de specialitate în care demonstrează că vaccinul produce ADE la varianta delta. Adică anticorpi produși de vaccin absoarbe virusul, dar nu-l neutralizeaza, ceea ce duce la multiplicarea virusului, o dată ajuns în celulă virusul se dezvolta in anticorpi ca in orice alta celulă umană. ADE a fost prima dată sesizată în 1979, la virusul dengue. Atunci ajunsese să existe 2 serotipuri, acum sunt 4 și e posibil să existe și a cincea variantă. La covid, sunt deja 13 variante descoperite. E posibil sa nu exista un vaccin care să reducă infectia.

   Răspunde
   • luni, 30 august 2021 la 12:13
    Permalink

    Si ar mai fi de spus: că acei anticorpi infectati circula prin toate organele, astfel încât virusul va ajunge în toate organele vitale inclusiv rinichi, ficat, creier, inimă cu o răspîndire mai mare și mai rapidă decât la o persoana care nu are anticorpi produși anterior infectarii.

    Răspunde

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *