Spread the love

Angajaţii din HoReCa au protestat, miercuri, între orele 17-18, în faţa restaurantelor şi a teraselor unde lucrează, pentru a trage un semnal de alarmă asupra viitorului celor peste 400.000 de persoane care muncesc în această industrie.

Protestul este inițiat de Organizaţia Patronală Hora și, în intervalul menționat, mai multe locații s-au alăturat, inclusiv la Constanța.

Locațiile DAbo au transmis miercuri că participă la protest pentru oprirea masacrului membrilor și angajaților din HoReCa.

„Astăzi locațiile DAbo participa la protestul national organizat de #Hora, pentru oprirea masacrului membrilor și angajaților din Horeca! Împreuna suntem mai puternici!”

În Mamaia Nord, Pasticceria d’Italy Mamaia Nord a anunțat că „astăzi toate restaurantele din familia d’Italy se închid pentru o ora. Suntem și noi alături de toți oamenii din domeniul #Horeca și protestam pașnic prin a nu servi mâncare și băutura”.

La fel au procedat și cei de la ZooM Beach: „Astăzi între orele 17:00 și 18:00 echipele de la ZooM, Rumen si Rumen.express se alătura protestului pașnic alături de ceilalți membri HORA și întrerupem activitatea de servire”.

Administratorul și angajații restaurantului Bierhaus din centrul Constanței au protestat și ei, punctând faptul că „suntem 500.000 de angajați, nu 4% din PIB!”, așa cum a sugerat la un moment dat premierul Ludovic Orban.

PE ACELAȘI SUBIECT:

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *