PROTEST la Prefectura Constanța, împotriva vânzării acțiunilor Portului Constanța, aeroportului Kogălniceanu și a Canalelor Navigabile

Asociația Patriot și parlamentarii AUR Constanța organizează o acțiune de protest la Instituția Prefectului Constanța. Motivul pichetării îl reprezintă inițierea proiectului de lege care abrogă legea ce interzicea vânzarea activelor companiilor de stat din România, respectiv nr. 173 din 13 august 2020. Printre aceste companii de stat se numără și Compania Națională Administrația Porturilor Maritime Constanța, Compania Națională Administrația Canalelor Navigabile sau Aeroportul Mihail Kogălniceanu. Astfel, președintele Asociației Patriot, Alexandru Simion și parlamentarii AUR, senatorul Sorin Mateescu și deputatul Dumitru Viorel Focșa, se opun actului normativ, trăgând un semnal de alarmă: Portul Constanța, aeroportul Mihail Kogălniceanu și Administrația Canalelor Navigabile… nu sunt de vânzare.

Este un apel nu doar pentru patrioți, ci unul în mod special pentru constănțeni! Pentru lucrătorii portuari, pentru antreprenorii locali, pentru economia constănțeană! Portul Constanța este plămânul economic al României și nu avem voie să acceptăm să fim călcați în picioare la noi acasă! Ne vedem sâmbătă la Instituția Prefectului pentru a transmite Guvernului un mesaj: Portul Constanța NU este de vânzare!” – Alexandru Simion, președinte Asociația Patriot.

Protestul inițiat de Asociația Patriot din Constanța este autorizat de Primăria Municipiului Constanța și va avea loc sâmbătă, la Instituția Prefectului Constanța, de la ora 11:00.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *