PROTEST la Constanța împotriva certificatului de vaccinare! „Îi zice VERDE, în mod cinic, ca și cum cei nevaccinați au ROȘU la semaforul vieții normale!”

Introducerea certificatului de vaccinare pentru anumite evenimente în localitățile care depășesc incidența de 3 la mie inflamează tot mai mult spiritele. Politic vorbind, singurul partid care se opune măsurii este AUR și care a anunțat un mare protest în Capitală pe 2 octombrie. Între timp, din punct de vedere local, se organizează alte acțiuni, iar una dintre ele este la Constanța, programată pentru sâmbătă, 25 septembrie, ora 18:00, la Instituția Prefectului Constanța.

Certificatul de vaccinare, zis și „verde”, în mod cinic, ca și cum cei nevaccinați au „roșu” la semaforul vieții normale, este instituit în mod nelegal de un Comitet Național pentru Situații de Urgență, această entitate care ne spune cum să trăim de mai bine de un an și jumătate! Un așa zis certificat poate fi instituit doar prin LEGE, CNSU se substituie Parlamentului, pe care românii l-au învestit în decembrie 2020. Călcând în picioare statul de drept, Arafatul cel viteaz, în cârdășie cu deținutul nr. 23665, Florin Cîțu, ne leagă cu acest lanț, ca să ne arate ce pățim dacă nu ne vaccinăm, pentru că în tot acest timp ne-au arătat capacitățile lor – spitalele sunt la fel de îngrozitoare, lipsite de dotare medicală, cu medici epuizați și servicii inexistente. Nu plătim asigurări medicale ca să auzim că nu avem paturi la ATI în 3 zile de val 4, deși ne vorbesc de acest val din primăvară! Nu plătim cu libertatea noastră incompetența lor! Astfel: PROTEST! SÂMBĂTĂ, 25 SEPTEMBRIE, ORA 18:00, la PREFECTURA CONSTANȚA! HAI SĂ SALVĂM ROMÂNIA!”, au transmis organizatorii, care consideră că măsura este una discriminatorie.

Amintim că incidenţa îmbolnăvirilor cu noul coronavirus este în creștere la Constanța, motiv pentru care primarul Vergil Chițac a convocat Comitetul Local pentru Situații de Urgență și a decis înăsprirea măsurilor de protecție pentru perioada următoare.

Revenind la protestul de la Constanța, toate detaliile sunt disponibile AICI!

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.