VIDEO PROTEST în Piața Victoriei împotriva noilor restricții (UPDATE)

UPDATE

Jandarmeria Bucureşti a aplicat, duminică, amenzi de 7.000 de lei unora dintre protestatarii din Piaţa Victoriei pentru nerespectarea măsurilor de prevenire şi combatere a pandemiei de COVID-19, iar o persoană a fost sancţionată pentru folosirea unei drone în zona menţionată.

Potrivit datelor comunicate de Direcţia Generală de Jandarmi a municipiului Bucureşti, echipele de dialog ale Jandarmeriei Capitalei au discutat cu organizatorii şi cu persoanele prezente pentru a le aduce la cunoştinţă prevederile legale şi măsurile care vor fi luate în cazul nerespectării acestora.

Protestul din Piaţa Victoriei a vizat noile măsuri şi restricţii anunţate de Executiv pentru combaterea răspândirii COVID-19. Manifestanţii îşi exprimă dezacordul atât faţă de obligativitatea purtării măştii de protecţie, cât şi faţă de celelalte măsuri, precum restricţiile de circulaţie şi închiderea pieţelor.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Câteva sute de persoane s-au adunat, duminică după amiază, în Piaţa Victoriei din Bucureşti pentru a protesta faţă de noile măsuri luate de Guvern pentru limitarea răspândirii virusului SARS-CoV-2, care ar urma să intre în vigoare luni. Unii dintre manifestanţi sunt nemulţumiţi de obligativitatea purtării măştii de protecţie, iar alţii vor ca pieţele agro-alimentare să rămână deschise.

Mobilizarea pentru manifestaţia din Piaţa Victoriei s-a făcut prin intermediul reţelelor sociale. Persoane din toate categoriile de vârstă, unele însoţite de copii, au ieşit în stradă nemulţumite de măsurile adoptate de Guvern care vor intra în vigoare luni.

În Piaţa Victoriei au fost trimise echipaje ale Poliţiei, Jandarmeriei, dar şi ale SMURD.

VIDEO AICI!

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *