PROTEST în Parlament: Pancarte cu DEMISIA lui Voiculescu. PSD depune moțiune simplă

În prima zi a sesiunii parlamentare din acest an, deputații PSD au venit în Parlament pregătiți de protest. Aceștia cer demisia ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu. Social democrații au venit pregătiți cu pancarte. Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat că partidul său va depune o moțiune simplă împotriva ministrului Sănătății.

Domnul Voiculescu nu cred că este singurul vinovat, trebuie să ne amintim că a domnul Orban a condus guvernul un an și jumătate și Klaus Iohannis este președinte de 6 ani. Nu îi cerem demisii pentru că au ars aceste spitale, îi cerem demisia pentru modul sfidător pentru modul în care s-a comportat și modul în care tratează această situație fără niciun regret și fără nicio simpatie”, a declarat liderul de grup al PSD, Alfred Simonis în debutul ședinței de plen.

Inițial, moțiunea simplă a fost anunțată încă de săptămână trecută, înaintea tragediei de la „Matei Balș”. Marcel Ciolacu spunea că urmează să îi cheme la audieri pe responsabilii campaniei de vaccinare anti-COVID.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *