PROTEST în București! Părinții ies în stradă și acuză „inginerii experimentale”: „Ne trimit acum la AUSCHWITZ!”

Alianța Părinților din România anunță că organizează un protest joi, de la ora 20:00, atât în București, cât și în alte orașe. Ei se arată nemulțumiți de modul în care e implementată campania de vaccinare și de certificatul verde:

„Pentru Libertate, pentru Familie, pentru copiii României de azi și de mâine! Să nu lăsăm ca libertatea, conștiința și sufletul sa ne fie călcate în picioare prin tot felul de inginerii experimentale, cu repercusiuni imposibil de estimat asupra copiilor noștri!

Aceste persone nu au fost nominalizate de popor, sa ne reprezinte interesele. Aceste personaje sunt cozi de topor, care iau decizii impotriva semenilor sai, executa COMENZI, venite din afara tarii. De la Bruxelles si din alte zări…Si situatia poate fi extinsa si la alti „alesi” ai neamului, care ne trimit acum la Auschwitz.

Pentru ca Sica-Mandolina a picat, intre timp!Sistemul electoral trebuie restructurat, din temelii. Fiecare politician cu atributii in Parlament, ar trebui sa aibe un mandat de reprezentare, o oferta politica, electorala si la sfarsitul mandatului, sa raspunda, in fata poporului, cum si-a dus la indeplinire promisiunile. Si in fata legii, daca se impune! Pentru a nu ne mai trezi ca parlamentarii ne vor binele cu forta. Suveranitatea apartine poporului NU parlamentarilor! Hai România!”, au precizat reprezentanții Asociației Părinților.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *