PROTEST HoReCa: S-a constituit Organizația Patronală a Restaurantelor, Cafenelelor și Barurilor din județul Constanța

Protest, marți, la Constanța. Peste 50 de operatori din HoReCa s-au mobilizat pentru a transmite o nouă declarație de război Guvernului față de măsurile restrictive care pun pe butuci afacerile din domeniu. Astfel, de la 12:00, la hotel Tomis, operatorii constănțeni au anunțat că s-a constituit Organizația Patronală a Restaurantelor, Cafenelelor și Barurilor din județul Constanța, cu prilejul unui protest la nivel național.

HORECA – e capăt de drum! Restaurante, cafenele, baruri, saloane de evenimente, hotelieri – vom protesta în fața propriilor locații, cu pancarde cu mesaje comune, în liniște și cu respectarea măsurilor de protecție și distanțare fizică”, au transmis încă de ieri organizatorii acțiunii.

protest horeca

La Constanța, organizațiile patronale de pe litoral, membre FPTR, alături de președintele FPTR, Mohammad Murad, au demarat  „Caravana protestelor din turism” prin proteste în strada în fața structurilor de cazare clasificate. Protestele au avut loc în faţa propriilor locaţii, pe ritmurile melodiei „Ce bine e să lucrezi la stat”, cu pancarde cu mesaje comune şi cu respectarea măsurilor de protecţie şi distanţare fizică.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.