PROTEST al AUR, la Ministerul Sănătății. Simion: „Noi murim în spitale și Iohannis e la schi. E normal așa ceva?” UPDATE

Partidul AUR protestează sâmbătă la sediul Ministerului Sănătății din Capitală, iar liderul formațiunii, George Simion, a vorbit despre tâlharii care distrug România de 30 de ani. Peste 200 de oameni de la AUR au solicitat demisia președintelui Klaus Iohannis, care astăzi este la schi, a ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu și a șefului DSU, Raed Arafat.

protest aur 1

Militanții partidului AUR au adus ministrului Voiculescu drept cadou o… bicicletă, ca să plece cu ea. Aceștia au solicitat demisii și au scandat Rușine, rușine; Criminalilor! și România, trezește-te!

Sistemul mafiot ne omoară cu zile. Fură viitorul copiilor, ne omoară părinții și bunicii în spitale. Iohannis conduce România de la schi. Noi murim în spitale și el e la schi. E normal așa ceva? Când erau în opoziție și ei cereau demisia. acum văd că nu. E voie la proteste doar când sunt unii în opoziție. Noi suntem opoziția reală a acestui sistem nenorocit și vom lupta pentru a-i da jos pe reprezentații sistemului mafiot. Banii au fost cheltuiți transparent. Toți ar trebui să fim aici dacă nu vrem să murim în continuare în spitale. Noi am ieșit pentru că nu ieșea nimeni. Vom continua prin toate mijloacele pe care le avem la dispoziție. Cerem demisia ministrului Sănătății și a domnului Arafat, care e nemuritor și rece. Chiar așa, el schimbă guvern după guvern, incident după incident? Vrem să nu mai murim cu zile în spitale. După demisii trebuie restructurat tot acest minister și să vină specialiști care să nu fure.Președintele Iohannis e de șase ani la schi și noi murim în spitale. Să dăm de pământ cu acești hoți nenorociți. Își bat joc de tot ce înseamnă România”, a spus George Simion.

La rândul său, Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a declarat sâmbătă, la sediul instituției, unde cei de la AUR au anunțat un protest pentru ora 17.00, că cei responsabili trebuie să plece:

Am văzut. E dreptul fiecăruia. De altfel înțeleg și nemulțumirea. Și pentru mine e greu să îmi imaginezi că cineva drag ar fi putut să fie acolo ieri dimineață. (…) Mai întâi trebuie stabilite responsabilitățile. Și cei care sunt resposabili trebuie să își asume inclusiv să plece dintr-o anumită funcție”, a fost răspunsul ministrului.

După protestul de la minister, protestatarii s-au… înmulțit. Într-un marș către Institutul „Matei Balș”, sute de oameni s-au alăturat manifestanților.

protest

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *