Spread the love

Urmare a derulării la nivel naţional a campaniei „PROTEJEAZĂ-ŢI LOCUINŢA ŞI AFACEREA! TRĂIEŞTE ÎN SIGURANŢĂ!”, joi, I.G.P.R. prin I.P.J. Constanţa, Asociaţia Română pentru Tehnică de Securitate, Federaţia Serviciilor de Securitate, Universitatea Ovidius Constanța – Facultatea de Drept și Științe Administrative și Primăria municipiului Constanța au desfășurat la Universitatea Ovidius Constanța un seminar regional pentru prevenirea furturilor din locuinţe şi societăţi comerciale.

Scopul activității – siguranța cetățeanului și conștientizarea populației cu privire la măsurile de securitate necesare pentru prevenirea furturilor din locuinţe şi societăţi comerciale.

Potrivit reprezentanților Primăriei Constanța, la acțiune au participat reprezentanții I.G.P.R., Prefecturii Județului Constanța, Primăriei Municipiului Constanța, Poliției Locale Constanța, Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, Tribunalului Constanța, I.P.J. Constanța, I.P.J. Tulcea, I.P.J. Brăila, I.P.J. Galați, I.P.J. Călărași, Academia de Poliție ”Al. I. Cuza” București, societăți de pază/protecței, asociații de proprietari din municipiul Constanța care abordează bune practici în domeniu pentru prevenirea, combaterea și instrumentarea cauzelor penale specifice, în vederea creșterii eficienței serviciilor oferite cetățenilor din Sud-Estul României.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *