Propunerile USR pentru mediul de afaceri din Constanța. „ANULAREA taxei de dezvoltare și promovare a turismului pentru acest an”

USR Constanța consideră că, în această perioadă de criză, autoritățile locale trebuie să îi sprijine pe constănțeni și afacerile lor. Astfel, USR-iștii constănțeni au transmis, marți, faptul că se impune adoptarea următoarelor măsuri:

1. Reducerea cu 20% a impozitelor pe clădiri, terenuri și mijloace de transport pentru persoanele fizice și juridice din municipiul Constanța. Reducerea se aplică în afară bonificației acordată pentru plata anticipată a acestora.

2. Suspendarea plății taxei de salubrizare de către persoanele juridice pentru perioada stării de urgență și următoarele 30 de zile din momentul în care starea de urgență a luat sfârșit.

3. Anularea taxei pentru afișaj în scop de publicitate și reclamă pentru anul 2020.

4. Prelungirea termenului pentru avizarea anuală a programului de funcționare până la 30.09.2020 și anularea plății taxei pentru eliberarea/vizarea acestuia.

5. Anularea taxei de dezvoltare și promovare a turismului pentru anul 2020.

6. Anularea taxei de tramă stradală pentru posesorii de autovehicule (persoane fizice sau juridice) care și-au suspendat activitatea din cauza crizei generată de coronavirus. Anularea taxei se aplică pentru anul 2020.

PE ACELAȘI SUBIECT:

Transportatorii din județ, luați „la ochi” de USR Constanța. „Navetiștii sunt EXPUȘI DIRECT INFECTĂRII cu coronavirus”

Stelian Ion (USR) cere modificarea legislației: „Aglomerarea de la sediile DSP crește RISCUL DE TRANSMITERE a virusului!”

USR Constanța solicită autorităților TESTAREA PERIODICĂ a personalului medical

Stelian Ion (USR), iritat pe Guvern: „Ce-i bazaconia aia cu permiterea joggingului? Vor să fie populari pe termen scurt, dar tot în BLOCAJ TOTAL vor ajunge”

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.