PROPUNEREA PSD pentru funcția de premier, dacă moțiunea de cenzură va trece

Birourile permanente reunite ale celor două Camere ale Parlamentului au decis, joi, ca moţiunea de cenzură iniţiată de PSD şi intitulată „Guvernul PNL de la pandemie la pande-mită generalizată” să fie dezbătută şi votată în ultima zi a sesiunii extraordinare, pe 31 august, de la ora 14:00.

PSD, ALDE, PRO România și PPU-SL votează moțiunea de cenzură împotriva Guvernului PNL. Parlamentarii PMP au decis să nu participe la votul pe moțiunea de cenzură. UDMR va stabili cum va proceda în ziua votului. USR nu susține moțiunea de cenzură. Parlamentarii UDMR se țin tare, iar deputatul de Constanța al Uniunii, István-János Antal, ne-a precizat că decizia va fi luată cu câteva minute înaintea votului.

Între timp, PSD-iștii sunt convinși că, mâine, moțiunea de cenzură va fi adoptată și, în acest sens, au pregătit… programul de guvernare.  Detalii, AICI!

Marcel Ciolacu a anunțat, de fiecare dată, că PSD îi va propune lui Klaus Iohannis un premier tehnocrat, un fost membru PSD, fără a spune, însă, cine este persoana în cauză. Duminică seară s-a aflat: propunerea PSD de premier este Leonardo Badea, fost deputat și senator PSD, fost președinte al ASF, actual viceguvernator la BNR.

leonardo badea
Leonardo Badea

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *