Propunerea lui Palaz pentru cetățenii vârstnici: Să-și depună petițiile într-o cutie poștală, la sediul primăriilor din localitate

Vicepreședintele Consiliului Județean Constanța, Claudiu-Iorga Palaz, a inițiat un proiect de hotărâre privind aprobarea inițiativei „Administrația Județeană – mai aproape de cetățean”.

3

Prin acest proiect, Palaz dorește ca cetățenii în vârstă care au solicitări pentru Consiliul Județean să nu se mai deplaseze către instituție și să-și depună petițiile într-o cutie poștală, la sediul primăriilor din localitate, urmând ca funcționarii CJ să preia documentele spre a fi soluționate.

Prin acest proiect îmi doresc să aducem administrația județeană în localitățile din județul Constanța. Condițiile și relațiile cu autoritățile m-au făcut să fac acest demers. Nu este normal ca cetățenii în vârstă sau cei care nu beneficiază de internet să fie nedreptățiți în relația lor cu autoritățile județene. Dacă în cazul primăriilor aceștia se pot adresa direct în localitate, în cazul celor de la județ (așa cum se spune popular), aceștia trebuie să se deplaseze către municipiul Constanța. M-am gândit să venim noi către dumnealor, dându-le acestora posibilitatea să-și depună petițiile într-o cutie poștală, la sediul primăriilor din localitate, urmând ca funcționarii Consiliului Județean Constanța să preia documentele spre a fi soluționate. În felul acesta, mulți dintre cetățenii județului Constanța nu vor mai fi nevoiți să se deplaseze cu autobuzul către județ, făcând economie de timp și bani”, a transmis Claudiu Palaz.

2

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *