Proiect depus de Răsăuțeanu (PSD), pentru un nou pasaj rutier. Invitație la dezbatere, pentru constănțeni: „Ce nume credeți că trebuie să îi dăm pasajului de la intrarea în oraș?”

Liderul consilierilor municipali social-democrați, Costin Răsăuțeanu, a depus în cadrul dezbaterii în Consiliul Local Municipal Constanța o solicitare pentru demararea de urgență a unui proiect privind un nou pasaj rutier, la intersecţia Bulevardului Tomis cu Bulevardul Aurel Vlaicu. Răsăuțeanu nu dorește să fie doar votat ca atare, ci dorește și punctul de vedere al constănțenilor:

„Am depus la primărie solicitarea privind demararea de urgență a proiectului și procedurilor de elaborare a documentației tehnico-economice pentru construirea unui pasaj la intersecția Tomis cu Aurel Vlaicu. Grupul PSD solicită constituirea unui grup de lucru interinstituțional bazat pe dialog constructiv, format din toţi actorii decizionali relevanţi, care să conducă la realizarea cu succes şi în cel mai scurt timp a obiectivului de investiţii pasaj rutier la intersecţia Bulevardului Tomis cu Bulevardul Aurel Vlaicu. Obiectivul grupului de lucru trebuie să fie acela de a coordona, pregăti, identifica şi anticipa eventuale blocaje, eliminând toate riscurile posibile, cu eficienţă şi rigoare. Din componenţa grupului de lucru trebuie să facă parte reprezentanţii tuturor instituţiilor cu rol de decizie / avizare în procesul de autorizare a investiției. Pe lista noastră de proiecte se află și acest obiectiv de infrastructură, obiectiv atât de necesar decongestionării traficului. Cu toții resimțim frustrarea timpului pierdut la cozi în trafic. Orașul este mai aglomerat ca niciodată! Trebuie să implementăm această soluție de fluidizare a traficului cât mai repede. Suntem deschiși la dialog pentru a reuși împreună să facem posibilă realizarea acestui obiectiv de investiții extrem de important. Am lucrat împreună cu specialiști pentru a contura aspectul pasajului. Propunerea o puteti vedea în imagini. Ce nume credeți că trebuie să îi dăm pasajului de la intrare în Constanța? Pasajul Dobrogea Unită? Pasajul Tomis? Sau…ce propuneri ați avea?”, a transmis Răsăuțeanu.

pasaj1
pasaj2
pasaj3
DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *