Programul spectacolelor ONLINE ale instituțiilor de cultură din județul Constanța

Consiliul Județean Constanța, prin instituțiile de cultură din subordine, vine în întâmpinarea celor care stau acasă și a luat măsuri pentru ca o parte din activitățile acestora să fie mutate în mediul online.

Vineri, 03 aprilie 2020, sunteți învitați să urmăriți mai multe evenimente, după cum urmează:

  • Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin” îi invită pe cei mici să urmărească, începând cu ora 11.00, o sesiune de povești și basme românești accesând AICI!
  • Teatrul pentru Copii și Tineret „Căluțul de Mare” vă așteaptă începând cu ora 11.00 la primul episod dintr-o serie de interviuri cu actori ai instituției de cultură accesând AICI!

Iar de la ora 18.00 puteți urmări spectacolul „Coșmarul lui Puck” după opera „Visul unei nopți de vară” a lui Willian Shakespeare, recomandat celor de peste 14 ani, accesând AICI!

Sâmbătă, 04 aprilie 2020, puteți viziona următoarele spectacole:

  • Teatrul pentru Copii și Tineret „Căluțul de Mare” vă invită să urmăriți spectacolul „Aventurile lui Guliver”, recomandat copiilor de peste 5 ani, accesând AICI!

Acest spectacol poate fi urmărit în reluare marți, 07 aprilie 2020, începând cu ora 18.00 prin accesarea aceluiași link.

  • Complexul Muzeal de Științe ale Naturii vă invită să vizionați spectacole cu delfini de la ora 11.00 și ora 15.00, accesând AICI!
  • Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin” îi așteaptă pe cei mici la o sesiune de povești și basme românești începând cu ora 11.00, accesând AICI!
  • Teatrul de Stat Constanța vă prezintă, începând cu ora 19.00, spectacolul  „Eutopia” după texte de Aristofan, regia Yannis Margaritis. Pentru vizionare accesați AICI!

Pentru informații suplimentare despre spectacol accesați AICI!

Duminică, 22 martie 2020, vă propunem următoarele activități:

  • Teatrul pentru Copii și Tineret „Căluțul de Mare” vă invită începând cu ora 10.00 să urmăriți spectacolul „Prinț și cerșetor”, recomandat copiilor de peste 5 ani, accesând AICI!

Acest spectacol poate fi urmărit în reluare miercuri, 08 aprilie 2020, începând cu ora 18.00, prin accesarea aceluiași link.

  • Complexul Muzeal de Științe ale Naturii vă invită să vizionați spectacole cu delfini de la ora 11.00 și ora 15.00, disponibil AICI!
  • Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin” îi așteaptă pe cei mici la o sesiune de povești și basme românești începând cu ora 11.00, disponibil AICI!
  • Teatrul de Stat Constanța vă prezintă spectacolul „Billy Schiopul” de Martin McDonagh, regia Vlad Massaci, începând cu ora 19.00, disponibil AICI!

Spectacolele Teatrului pentru Copii și Tineret „Căluțul de Mare”, Delfinariu și Teatrul de Stat Constanța se pot urmări pe link-urile menționate mai sus, doar de la orele menționate.

CITEȘTE ȘI:

CONSTANȚA: Se implementează o platformă educațională GRATUITĂ cu lecții ONLINE

ANAF Constanța, în atenția contribuabililor: „Obligațiile fiscale se pot îndeplini utilizând metode ONLINE”

Primăria a lansat o platformă gratuită cu LECȚII ONLINE pentru elevi, părinți și profesori

Autoritatea pentru Digitalizarea României și DSU lansează o platformă online, bazată pe scenarii posibile prin care poate trece populația

Primăria a lansat platforma ÎMPREUNĂ PENTRU CONSTANȚA, interacțiune online în care „cei singuri pot fi auziți”

Consumatorii RAJA, invitați să trimită indexurile ONLINE

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.