Programul spectacolelor ONLINE ale instituțiilor de cultură din județul Constanța

Consiliul Județean Constanța, prin instituțiile de cultură din subordine, vine în întâmpinarea celor care stau acasă și a luat măsuri pentru ca o parte din activitățile acestora să fie mutate în mediul online.

Vineri, 24 aprilie 2020, sunteți învitați să urmăriți mai multe evenimente, după cum urmează: Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin” îi invită pe cei mici să urmărească, începând cu ora 11.00, o sesiune de povești și basme românești. De asemenea, începând cu ora 18.00 puteți miturile, legendele și poveștile incluse în audiobook-ul „Dobrogea de poveste”, în care este inclusă o selecție din volumele „Poveștile Mării Negre” ale scriitorului Cristina Cealera. Toate acestea pot fi accesate prin intemediul acestui link.

Teatrul pentru Copii și Tineret „Căluțul de Mare” vă așteaptă începând cu ora 11.00 să urmăriți episodul 1 al spectacolului „Povești cu sori”, disponibil AICI, apoi de la ora 20.00 ascultați povestea „A fost odată ca niciodată…” în interpretarea Arinei Cojocaru, accesând AICI!

Sâmbătă, 25 aprilie 2020, puteți viziona următoarele spectacole: Teatrul pentru Copii și Tineret „Căluțul de Mare” vă invită, începând cu ora 11.00, să urmăriți spectacolul „Inimă rece”, recomandat copiilor de peste 6 ani, accesând AICI!

Complexul Muzeal de Științe ale Naturii vă invită să vizionați spectacole cu delfini de la ora 11.00 și ora 15.00, accesând AICI!

Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin” îi așteaptă pe cei mici la o sesiune de povești și basme românești începând cu ora 11.00. De asemenea, începând cu ora 18.00 puteți miturile, legendele și poveștile incluse în audiobook-ul „Dobrogea de poveste”, în care este inclusă o selecție din volumele „Poveștile Mării Negre” ale scriitorului Cristina Cealera. Toate acestea pot fi accesate AICI!

Teatrul de Stat Constanța vă prezintă, începând cu ora 19.00, spectacolul „Testosteron” de Andrzej Saramonowicz, regia Traian Șoimu. Pentru vizionare accesați AICI!

Duminică, 26 aprilie 2020, vă propunem următoarele activități: Teatrul pentru Copii și Tineret „Căluțul de Mare” vă invită, începând cu ora 11.00, să urmăriți spectacolul „Rățușca cea urâtă”, recomandat copiilor de peste 3 ani, accesând AICI!

Complexul Muzeal de Științe ale Naturii vă invită să vizionați spectacole cu delfini de la ora 11.00 și ora 15.00, accesând AICI!

Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin” îi așteaptă pe cei mici la o sesiune de povești și basme românești începând cu ora 11.00, prin accesarea acestui link.

Teatrul de Stat Constanța vă prezintă spectacolul „Ursul” de A.P. Cehov, regia Felix Alexa și vă invită să accesați, începând cu ora 19.00, AICI!

Spectacolele Teatrului pentru Copii și Tineret „Căluțul de Mare”, Delfinariu și Teatrul de Stat Constanța se pot urmări pe link-urile menționate mai sus, doar de la orele menționate.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.